Wellhello

Bárhová

Wellhello

Bárhová

Rendező:Hódi Levente

Producer:Lobenwein Norbert, Fülöp Zoltán

Operatőr:Spáh Károly

Helyszín:Balaton, Északi part

Leírás:

Fűben elheverés, Balaton, nyár: a Road Movie klipsorozat legújabb részében a Wellhelloval loholunk a pályaudvaron a fiatalkori balatoni élményeink után.

Bárhová

A Wellhello legújabb dalát a balatoni vonatozások és barangolások ihlették. A "Bárhová" című dalhoz egy festői videoklip készült, amely a Balaton északi partját utazza be, és amely egyben a ROAD MOVIE sorozat hetedik videóprojektje.

"Egyértelmű volt, hogy ha a ROAD MOVIE utazós tematikájára írunk dalt, akkor a Balaton lesz a téma, mindkettőnket elvarázsol a tó egyedi romantikája. A magyar emberek 90%-át legalább egy pozitív emlék köti a Balatonhoz, mi is sokat köszönhetünk neki! Nekem már gyerekkoromban fontos szerepet játszott, számos nyarat töltöttem el a Mamám telkén." - mondta Diaz.

"Fél tinikoromat balatoni vonatozással töltöttem. Több szerelmemmel indultunk úgy útra, hogy az első vonatra jegyet veszünk, és megyünk, ameddig megyünk. Ráadásul nem csak a magánéletünkben, de a Wellhello történetében is nagy szerepe van a Balatonnak. 2005-ben itt találkoztunk először Diazzal, majd 2013-ban vonaton költöztettünk le egy egész stúdiót, hogy megírjuk a legfontosabb dalaink, és elindítsuk a Wellhello karrierjét. Ezzel a dallal így visszatérünk a kezdetekhez és kalapot emelünk az elmúlt hat év előtt." -  tette hozzá Fluor Tomi.

A Road Movie legújabb klipje nem csak egy sokak által szeretett magyarországi tájat mutat meg, de egy olyan élményt is megidéz, amit szinte mindenki átélt legalább egyszer. Egy kicsit mindannyian ott ülünk a vonaton a Bárhová klipjének szereplőivel, érezzük a menetszelet, a ragadós üléseket és az igazi gondtalan Balatoni nyár-érzést

Galéria

Vissza a tetejére