Soulwave - Sorstalan

„Majd fölém borulnak az őrségi lombok, a hegyháti dombok, de néhány út még hátravan”. Aki Magyarország nyugati szélének végtelen dombvidékén született, az mindig vissza fog vágyni a hullámzó dombok, alpesi levegőjű fenyvesek, völgyekbe ékelt apró tavak és fura nevű falvak közé. Erről szól a Soulwave zenekar dala és videóklipje, akik Körmendről indultak és ma is oda térnek haza.

Helyszín: Őrség

Rendező:Nagy Bence

Producer:Lobenwein Norbert, Fülöp Zoltán

Operatőr:

Helyszín:Őrség

Őrség, Vadása-tó, dombok, vizek és erdők: a Road Movie videoklip-sorozat legújabb állomásán a Soulwave zenekar visz minket haza a hegyháti dombok közé, ahol felnőttek, és ahova mindig hazatérnek. Debütál a Sorstalan, a Road Movie tizenötödik dala és videója.

Az Őrséget már sokan felfedezték maguknak, de a Soulwave-fiúk úgy érezték, hogy a Road Movie felkérésére meg kell mutatniuk mindenkinek a tájat, ahol felnőttek. A Sorstalan klipje szinte végig a természetben forgott az Őrség és a Vasi-hegyhát lombjai alatt; Őrimagyarósdon, a szőcei tőzegmohás réten, a körmendi kastélyparkban és a Vadása-tónál, „a mi kis őrségi balatonunknál”, ahogy Fodor Máté, a zenekar frontembere nevezte.

A Sorstalan videoklipjét a Final Production stábja készítette Nagy Bence rendező vezetésével, akire igazán inspirálóan hatott a vasi dombvidék. „Megtiszteltetés, hogy a Road Movie és a Soulwave rám gondolt, örültem a felkérésnek! Jó hangulatban telt mind az előzetes terepszemle, mind a forgatás az Őrségben, igazán inspiráló környezet ez egy videoklip szempontjából. A zenekarral gördülékenyen ment a közös munka, a két napos “ottalvós” forgatást nagyon élveztük a Final Productionnel!”

Galéria