Road - Ahol a hegyeket látod

A Road zenekar tagjait követve a Mátra erdői, hegyei és naplementéi tárulnak elénk. A zenekar ma is Domoszlón, egy mátrai faluban él, dalukat a saját otthonukról írták. Az Ahol a hegyeket látod rajongói levél a hegyekhez.

Helyszín: Mátra

Rendező:Nagy Viktor, Lerch Péter

Producer:Fülöp Zoltán & Lobenwein Norbert

Operatőr:Lerch Péter, Nagy Viktor

Helyszín:Mátra

Metál természetfilm – így foglalhatnánk össze legjobban a Road Movie klipsorozat legújabb, nyolcadik részét.

A Road tagjai nem csak a Mátra déli oldalán fekvő Domoszlóról indultak, de azóta is ebbe a faluba térnek haza a turnék, fellépések után. Nekik a Mátra és Domoszló a nagybetűs otthon.

„Gyermekfejjel megélni itt a napokat egy idő után megszokottá, hétköznapivá, természetessé válik az ember számára. Aztán mikor felnőttként világot lát az ember, és megtapasztal, megkóstol más "ízeket", tájakat, városokat, országokat, akkor érti meg, hogy mekkora csoda is valójában, ahol él. A számtalan hűsítő, kristálytiszta forrás, a lenyűgöző látvány a hegytetőkről, a véget nem érő hegyi utak, ösvények, a házak udvaraiba is gyakran betévedő őzikék, a gazdag gombalelőhelyek, a patakok, a megfizethetetlen csend, a nyugalom – ez az igazi béke.” – mondja Máté, a zenekar frontembere a Mátráról.

Galéria